Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Juta spiza' iz Kaštela: Ove godine planiramo ubrati više od 30 različitih sorti ljutih paprika
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

'Juta spiza' iz Kaštela: Ove godine planiramo ubrati više od 30 različitih sorti ljutih paprika

Odolijevamo velikoj proizvodnji i ne dopuštamo da se žar koji je nastao iz hobija tek tako ugasi

Juta spiza je OPG iz Kaštel Staroga pokraj Splita koji se bavi  sadnjom, berbom, obradom i proizvodnjom ljutih paprika. Od sjemenke do konačnog ploda kojeg prerade u ljuti umak.

- Iza sebe imamo sedam godina marljivog rada i nebrojeno recepata. Odolijevamo velikoj proizvodnji i ne dopuštamo da se žar koji je nastao iz hobija i puke znatiželje tek tako ugasi. Prioriteti za sada ostaju kvaliteta i mala proizvodnja - kaže Branko Bočina.

Proizvode više od 15 različitih umaka (okusa) i kisele ljute paprike.

- U 2017. godini planiramo ubrati više od 30 različitih sorti ljutih paprika i tako proširiti ponudu na još nekoliko egzoitičnih umaka.
Simpatije publike dobili smo s našom jednostavnom komunikacijom prema kupcima i jedinstvenim proizvodima kakve tržište do sada nije nudilo. Kod nas drugi vitar puše - zaključuje Bočina.

Ovaj OPG će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu