Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BESPLATNA EDUKACIJA: Saznajte kako uspješno poslovati s portalom Booking.com

BESPLATNA EDUKACIJA: Saznajte kako uspješno poslovati s portalom Booking.com

Prezentaciju će održati i tvrtka Travel Soft koja će objasniti funkcionalnosti i prednosti channel managera

Adriagate organizira dvije edukacije za privatne iznajmljivače i turističke agencije u Dalmaciji, u Omišu 22. listopada 2018. te u Makarskoj 23. listopada 2018. godine.

Saznajte kako uspješno poslovati s Booking.com, kako channel manager može olakšati poslovanje s portalima i zašto poslovati s posrednicima uz edukaciju pod nazivom 'Znanjem do uspješne sezone'! 

Predavanja će održati stručni predavači iz Booking.com, gđa Estera Bobanovic i gđa Ana Pancisko iz Zagreba, u kojem će sve zainteresirane upoznati s radom ovog portala i načinima za uspješno iznajmljivanje smještaja.

Uz Booking.com prezentaciju će održati i tvrtka Travel Soft koja će objasniti funkcionalnosti i prednosti channel managera te načine na koje on može olakšati poslovanje, kako malim iznajmljivačima tako i agencijama. Za sve one koji ne žele ili nemaju vremena samostalno oglašavati, predstavit će se i sve prednosti poslovanja s full service posrednicima, iz perspektive Adriagatea.

Predavanje TravelSoft-a održat će g. Marko Zeljko, a Adriagatea gđa Antonia Pivac.

Besplatna edukacija održat će se u Omišu u hotelu Plaža (prijavite se OVDJE), a u Makarskoj u hotelu Meteor (prijavite se OVDJE), namijenjena je iznajmljivačima privatnog smještaja i lokalnim turističkim agencijama. 

Vaša reakcija na temu