Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
AKCIJA 'PJEŠAK': Policija najavljuje pojačane kontrole u prometu

AKCIJA 'PJEŠAK': Policija najavljuje pojačane kontrole u prometu

Provodit će se sutra na prometnicama Splitsko-dalmatinske županije

Iz splitske policije najavljuju da će sutra provesti akciju pod nazivom 'Pješak' koja će biti usmjerena prekršaje koje u prometu počine pješaci, ali i na one koje prema pješacima počine vozači. Akcija će se održati od 9 do podne na cestama Splitsko-dalmatinske županije.

- Upozoravamo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise, bilo da u prometu sudjeluju kao pješaci ili kao vozači.Imajte u vidu da pješaci čine najranjiviju skupinu sudionika u prometu, poštujte prednost prolaska, u naseljenim područjima i zonama odgojno-obrazovnih ustanova budite posebno oprezni i krećite se smanjenom brzinom! - poručuju iz policije.

Pješacima savjetuju da koriste pješačke prijelaze gdje god je to moguće, da poštuju svjetlosne prometne znakove i uvijek vode računa o tome da se prije prelaska kolnika uvjere da to mogu učiniti tako da ne ugroze sebe ni druge, a posebno na mjestima gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza.

Vaša reakcija na temu