AKO VAM SE DRUŽI S POLITIČARIMA: Pametno sutra poziva građane na 'Pametan četvrtak'

AKO VAM SE DRUŽI S POLITIČARIMA: Pametno sutra poziva građane na 'Pametan četvrtak'

Sastajat će se svakog četvrtka od 18 do 20 sati

Splitski ogranak stranke Pametno ponovno organizira 'Pametan četvrtak', dan rezerviran za sva pitanja, pritužbe i pohvale građana Splita i Splitsko-dalmatinske županije. 

- Naši gradski i županijski vijećnici rade u službi građana i isključivo za opće dobro, zbog čega žele čuti izravno od njih što ih zanima ili muči, koje su njihove primjedbe, prijedlozi ili pohvale. U Splitu i cijeloj županiji ima puno posla i procesa koji nužno trebaju promjene, zato ih zanimaju stav, mišljenje i stvarne potrebe stanovnika - poručili su iz te stranke.

Pametno će druženje s građanima održavati svakog četvrtka poslijepodne od 18 do 20 sati, u prostorijama stranke, na adresi Gundulićeva 26a (3. kat, soba 305) u Splitu. Prvi ovogodišnji 'Pametan četvrtak' je sutra.

- Split i Hrvatska svaki dan dotiču novo dno. I dok vladajući promišljaju kako ostvariti vlastiti interes, mi živimo i želimo provoditi odgovornu politiku. Radimo sve što možemo da grad i državu napravimo modernim društvom u kojem neće carevati klijentelizam, nepotizam i razna politička pogodovanja. Zato dragi sugrađani, dođite i razgovarajte s nama – pozvali su iz Pametnog.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare