Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Andro: Plenković je odlučnim potezom pokazao da ne kalkulira, ne mulja i ne trguje ispod stola

Andro: Plenković je odlučnim potezom pokazao da ne kalkulira, ne mulja i ne trguje ispod stola

Premijer je smijenio Slavena Dobrovića, Antuna Šprlju i Vlahu Orepića

Saborski zastupnik HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Splita Andro Krstulović Opara vrlo je konkretno komentirao traženje premijera Andreja Plenkovića da se razriješe tri Mostova ministra.

- Odlučan i beskompromisan potez kao i u slučaju Zlatnog rata koji ukazuje na vjerodostojnost političara kakvog odavno nismo imali. Ne kalkulira, ne mulja i ne trguje ispod stola - smatra Krstulović Opara.

Trojica Mostovih članova Vlade, podsjetimo, Slaven Dobrović, Antun Šprlje i Vlaho Orepić glasali su protiv očitovanja Vlade zahtjevu SDP-a za smjenom ministra financija Zdravka Marića. Plenković se potom okrenuo prema tajnici i zamolio da se pripreme papiri za opoziv.

Vaša reakcija na temu