Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ali Relata Andro Krstulović Opara: Mi smo izabrana generacija, dovršimo svoju povijesnu zadaću!

Andro Krstulović Opara: Mi smo izabrana generacija, dovršimo svoju povijesnu zadaću!

Jesmo li svjesni da treba nastaviti dalje graditi društvo kako bi ispunili očekivanja svoje djece? Jesmo li svjesni da neslogom možemo sve to i upropastiti?

Datum međunarodnog priznanja je, bez sumnje, veliki datum u povijesti jedne nacije. No, do toga ne bi došlo da složan i jedinstven narod nije svojom žrtvom i borbom zaslužio svoju slobodu - poručio je Andro Krstulović Opara danas na svom Facebooku.

Dodao je i ovo:

- Lijepo je čuti sjećanja protagonista tog iznimnog datuma pred 25 godina. Moja sjećanja kao najmlađeg zastupnika u prvome sazivu Sabora i branitelja su također živa i spadaju u najljepše uspomene, ali što će naša osobna sjećanja značiti za 50 godina? Izblijedjet će, ali za nama će ostati sloboda i ponos naše djece na postignuća koja smo baš mi postigli nakon toliko stoljeća borbe za slobodu. Mi smo izabrana generacija, određena za konačno postignuće kojem su stremili naši predci. No, jesmo li svjesni da treba nastaviti dalje graditi društvo kako bi ispunili očekivanja svoje djece? Jesmo li svjesni da neslogom možemo sve to i upropastiti? Budimo ponosna generacija, dovršimo svoju povijesnu zadaću i izgradimo svoju domovinu kako bi ona uistinu bila onakva kakvu smo poželjeli tog 15. siječnja pred 25 godina.

Vaša reakcija na temu