Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Andro Krstulović Opara: Moramo znati što želimo u idućih pet ili 10 godina koje izlaze iz mandata jednog gradonačelnika i saziva Gradskog vijeća

Andro Krstulović Opara: Moramo znati što želimo u idućih pet ili 10 godina koje izlaze iz mandata jednog gradonačelnika i saziva Gradskog vijeća

Na skupu u palači Milesi dotaknulo se dosta važnih tema za Split

Sa splitskim akademicima Arsenom Bačićem, Nenadom Cambijem, Davorinom Rudolfom, Radoslavom Tomićem i Dinkom Kovačićem večeras je u palači HAZU pred mnoštvom okupljenih razgovarao gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Splitski zavod za urbanizam, monumentalna fontana, otkup umjetnina i gradski spomenici, zatim suradnja sa Sveučilištem, korištenje europskih fondova, odnos s Vladom kao i oporba u Gradskom vijeću samo su neke od tema kojih su se u razgovoru dotakli večerašnji sugovornici.

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara između ostalog je istaknuo važnost postojanja političkog konsenzusa oko tema koje će odrediti budućnost Splita:

- Moramo znati što želimo u idućih pet ili 10 godina koje izlaze iz mandata jednog gradonačelnika i saziva Gradskog vijeća. Moramo razmišljati o posljedicama odluka koje donosimo u puno dužem razdoblju - rekao je gradonačelnik te s tim povezao projekt Split United.

Vaša reakcija na temu