Foto: Joško Šupić Andro Krstulović Opara: Više svojoj djeci ne moram objašnjavati što su to napravili Vatreni '98.

Andro Krstulović Opara: Više svojoj djeci ne moram objašnjavati što su to napravili Vatreni '98.

Ova ekipa je napravila isto i nadam se da će ići i dalje - rekao je gradonačelnik Splita

U očekivanju pobjede, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je uoči večerašnjeg polufinala Hrvatske i Engleske na Svjetskom prvenstvu podijelio i razmišljana o ovoj generaciji reprezentativaca. 

- Momci su pokazali nešto zbog čega ja ne moram više svojoj djeci objašnjavati što su to napravili Vatreni '98. Ova ekipa je napravila isto i nadam se da će ići i dalje. Kao mitsku godinu smo spominjali 1998. Isto kao što pričam djeci o Hajduku iz '74. i '75., tako govorim i o Vatrenima '98. Drago mi je da su to sada nadmašili i optimističan sam - kazao je gradonačelnik koji utakmice gleda s obitelji.

Optimističan je i ministar graditeljstva Predrag Štromar koji prognozira pobjedu Hrvatske 3:1. 

- Siguran sam da će i ova utakmica proći kao i sve do sada. Vjerujem da ćemo i u nedjelju dobiti i biti svjetski prvaci - smatra Štromar

Očekivanja je iznio i solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

- Bez obzira na umor koji je prisutan kod naših reprezentativaca vjerujem da će uspjeti izvući one posljednje atome snage, da ćemo u konačnici postići najveći mogući rezultat po pitanju nogometa u Hrvatskoj, ali sporta općenito i da ćemo doći do finala - mišljenja je Ninčević.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare