Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Andro Krstulović Opara danas kod Plenkovića, presuda zbog TTTS-a može totalno blokirati Split!

Andro Krstulović Opara danas kod Plenkovića, presuda zbog TTTS-a može totalno blokirati Split!

Svi proračunski korisnici u tom slučaju ostali bi bez prihoda, počevši od vrtića, vatrogasaca, pa do najugroženijih socijalnih skupina

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara danas je u Zagrebu, a kako neslužbeno saznajemo, sastat će se s premijerom Andrejem PlenkovićemVruća tema sastanka je i presuda po kojoj Grad Split  mora platiti gotovo 150 milijuna kuna dr. Nebojši Kneževiću zbog spora na TTTS-u.

Poduzimaju se svi koraci kako bi se zaštitila realizacija svih zacrtanih ciljeva sa sjednice Vlade, izgradnja obilaznice i vodoopskrbnog sustava na tom području. Dodajmo da u realizaciju ide i izgradnja obilaznice od Mravinaca do TTTS-a. 

Ukoliko se ova presuda koja je još na nivou neslužbene vijesti, bit će i, poručuju iz Banovine, ugroženo normalno funkcioniranje Grada, svi proračunski korisnici u tom slučaju ostali bi bez prihoda, počevši od vrtića, vatrogasaca, pa do najugroženijih socijalnih skupina. 

Vaša reakcija na temu