Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Andro Krstulović Opara u obilasku Plokita i na druženju s građanima u Marmontovoj

Andro Krstulović Opara u obilasku Plokita i na druženju s građanima u Marmontovoj

Naš cilj je ravnomjerni razvoj svih splitskih kvartova, a upravo s tim ciljem buduća gradska uprava će u svom planu imati izgradnju garaža

Andro Krstulović Opara je, zajedno s kandidatima HDZ-a za Gradsko vijeće, kao i kandidatima za zamjenike gradonačelnika Jelenom Hrgović i Ninom Velom jutro proveo u posjetu pazaru na Plokitama. Vremena za posjet je našao i kandidat HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana Blaženko Boban koji se, nakon predstavljanja svog predizbornog programa, također zaputio u taj kotar.

U ugodnom druženju i razgovoru s građanima, uz jelo i piće, na ovoj najfrekventnijoj lokaciji u ovom gradskom kotaru, Krstulović Opara je posebno istaknuo probleme koje muče građane ovog kvarta, a koji su uvršteni kao prioriteti za rješavanje u predizbornom programu pod nazivom 'Split za sve'. 

- Samim dolaskom ovdje, na Plokite, i sam sam osjetio problem s kojim se nose naši sugrađani iz ovog kotara, a to je kronični nedostatak parkirnih mjesta. Naš cilj je ravnomjerni razvoj svih splitskih kvartova, a upravo s tim ciljem buduća gradska uprava će u svom planu imati izgradnju garaža koje bi taj problem sigurno sanirale.

Istaknuo je i druge planove poput sportsko-rekreacijskog centra u Vinkovačkoj ulici i uređenja parka na prostoru Požeške ulice.

Nakon obilaska, popodne je upriličeno druženje uz hranu, piće i živu glazbu na splitskoj Peškariji.

- Hvala svim mojim sugrađanima koji su mi, sa svojim sugestijama, pomogli u ostvarenju našeg zajedničkog programa, vrlo realnog plana razvoja Splita kojim će se voditi buduća gradska uprava, s posebnim naglaskom na ravnomjerni razvoj svih dijelova našeg grada. U nedjelju, 21. svibnja, donesimo odluku kojom ćemo dobiti priliku taj program provesti u djelo - istaknuo je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu