Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ante Milanović: Sinju se, kao i državi, nudi koncept 'braka na silu', Bulj i Kontić su se dogovorili tek nakon uzimanja kalkulatora u ruke

Ante Milanović: Sinju se, kao i državi, nudi koncept 'braka na silu', Bulj i Kontić su se dogovorili tek nakon uzimanja kalkulatora u ruke

Očito je da vlast uzeti znaju, a vidimo šta se događa poslije

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Sinja Ante Milanović nestabilnost koalicije HDZ-a i Mosta na državnoj razini usporedio je s političkim događanjima u alkarskom gradu. 

- Nažalost, nudi nam se isti koncept 'braka na silu' koji u državi propada već drugi put. I Miru Bulju i Jošku Kontiću je prvi dogovor propa, ali nakon uzimanja kalkulatora u ruke shvatili su da će tako lakše uzest vlast i onda su se dogovorili. Očito je da vlast uzeti znaju, a vidimo šta se događa poslije - uspoređuje Milanović.

Zna li Most što želi, pita (se) Milanović.

- Prvo su doveli Karamarka pa ga srušili, pa Plenkovića pa i njega sad skidaju.

Glasali su za lex Agrokor i spas Todorića, a sad bi micali njegovog ministra nakon šta su spasili 'Gazdu'. Znaju li šta žele osim populizma? - pita.

Očito je, pojašnjava, da u interesnim  vezama sklopljenima na silu tzv. 'partneri' međusobno podmeću noge da bi se izborili samo za svoje pozicije. Za razliku od njih, politika SDP-a je jasna od prvog dana.

- Mi bez javnih bilježnika nudimo sigurnost i odgovornost za bolji Sinj - zaključio je.

Vaša reakcija na temu