Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Auro Domus tražio pomoć policije jer im je netko obojao izlog u crno

Auro Domus tražio pomoć policije jer im je netko obojao izlog u crno

Mimo dozvola i usprkos zabranama probili su prozor i pokrenuli posao na vrhu Marmontove

Izlog mjenjačnice koju je Auro Domus početkom mjeseca, unatoč zabranama, otvorio u Marmontovoj ulici jutros je osvanuo obojan crnom bojom. Konzervatori su zabranili izvođenje radova, obaviještena je građevinska inspekcija, ali to nije spriječilo ovu tvrtku da se ogluši i bez problema pokrene posao. 

Očito je nekome bilo dosta takvog ponašanja pa je odlučio na ovaj način poručiti što misli o svemu. Iz Auro Domusa jutros su se za pomoć obratili policiji. Prijavu su zaprimili nešto iza 7.20 sati, izašli su na teren, utvrdili činjenično stanje i uputili 'odgovornu osobu' o daljnjim koracima koje može poduzeti ako želi.

- Budući da se radi o kaznenom djelu oštećenja ili uništenja tuđe stvari oštećeni je upućen da nam, ako želi, podnese prijedlog za kazneni postupak - kazali su iz splitske policije.

Vaša reakcija na temu