Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baldasar: Cammeo taxi kao tvrtka ne može doći u Split, ali...

Baldasar: Cammeo taxi kao tvrtka ne može doći u Split, ali...

Moguć je dogovor s postojećim taksistima, pojednostavnjeno kazano, da rade pod 'brendom' Cammea

Cammeo taxi kao tvrtka ne može doći u Split, ali ako je vlasnik dogovorio s taksistima, onda gradska uprava nema ništa protiv.

Kazao je to gradonačelnik Ivo Baldasar komentirajući najavu iz tvrtke da bi sredinom ožujka mogli doći na splitske ulice. 

Više će gradonačelnik znati nakon razgovora s Lovrom Ćatipovićem, predsjednikom Auto taxi sekcije pri udruženju obrtnika Split, jer kako je rekao, 

O dolasku Cammeo taxija je saznao preko medija. 

-  Ako sam dobro shvatio, radi se o dogovoru taksista s nekim. To je njihovo pravo, mi dozvole nećemo izdavati, ali ako će se taksisti dogovoriti s nekim, mi nemamo ništa protiv - dodao je.

Prošle godine, podsjetimo, Gradsko vijeće je donijelo odluku o ograničavanju broja taxi vozila, te je to razlog zašto nova tvrtka s novim automobilima ne može doći u Split. Međutim, moguć je dogovor s postojećim taksistima, pojednostavnjeno kazano, da rade pod 'brendom' Cammea.

Vaša reakcija na temu