Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baldasar: Kao gradonačelnik sam vraćao dugove iz Kerumova mandata

Baldasar: Kao gradonačelnik sam vraćao dugove iz Kerumova mandata

Kerum govori da je on davao, a stotine milijuna kuna nestale u predstečajnim nagodbama

Na posljednje izjave i nastupe gradonačelničkih kandidata reagirao je aktualni prvi čovjek Splita u utrci za novi mandat Ivo Baldasar

-  Gotovo da me sram s čim se bave! Križem na Marjanu, spomenikom Tuđmanu, dolasku ili nedolasku jahte obitelji Trump, lažiranju ili ne lažiranju anketa. Jesmo mi to zaslužili da se ozbiljni kandidati time bave? Zašto ne raspravljaju o GUP-u koji može pokrenuti grad, industriji, radnim mjestima ili ideji koja će donijeti više ili manje zaposlenih - osvrnuo se Baldasar prvenstveno na trojac Željko Kerum, Andro Krstulović Opara i Robert Pauletić.

Kao da će nam povijest ili povijesne ličnosti, nastavio je, pokrenuti gospodarstvo.

- Što nam se to opet događa? Kao da se vraća onaj nesretni dio prošlosti iza kojeg sam se u ove četiri godine potrudio vratiti imidž grada i normalizirati stanje. Uz to, Kerum govori da je on davao, a stotine milijuna kuna nestale u predstečajnim nagodbama. Kako može to reći? - pita (se) Baldasar.

Na kraju je naglasio da je i on kao gradonačelnik vraćao dio dugova iz Kerumovog mandata.

- Onih koje je radi sebe napravio. Hoćemo li opet nakon 4 godine mandata vraćati takve dugove? - zaključio je Baldasar.

Vaša reakcija na temu