Baldasar: Marijana Puljak je od moje isprike opet napravila politikantsku priču

Baldasar: Marijana Puljak je od moje isprike opet napravila politikantsku priču

Rekao je i da očekuje da se i ona njemu ispriča u parnici u kojoj on nju tuži zbog klevete

Nakon što je predsjednica Pametno i potpredsjednica Gradskog vijeća Marijana Puljak priopćila da joj se  Ivo Baldasar ispričao na sudu zbog klevete i širenja neistine, bivši gradonačelnik je kazao kako je ona od toga opet napravila politikantsku priču. 

Pojasnio nam je da je na današnjem ročištu  sutkinja pitala jesu li u formalnome smislu voljni završiti parnicu pomirbom, na što je, kaže Baldasar, Puljak rekla da jest jer da više nema svrhe s čim se i on složio.

- Da bi moglo doći do prekida parnice, odnosno pomirbenog dogovora u formalno-pravnom smislu, ja  sam se njoj ispričao. Dakle, da bismo završili parnicu za koju sutkinja, Marijana Puljak i ja smatramo da nema svrhe, a ona je uredno od toga napravila političku priču. Isprika je bila uvjet za završiti slučaj koji zaista više nema nikakve svrhe – obrazložio je.

Dodao je i da on ima tužbu protiv Puljak za klevetu te će on prihvatiti također njenu ispriku.

- Prihvatit ću njenu ispriku u formalno pravnom smislu jer parničenje zaista više nema smisla – poručio je.

Ovom prigodom je komentirao i prva četiri mjeseca upravljanja gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

- Drago mi je da su svi moji projekti realizirani. Na njima smo radili četiri godine i doveli ih praktički do kraja, što se sad vidi. Nadam se da će i budućem gradonačelniku ostati tako pripremljeni projekti, ja sam došao na  ništa. Dočekala me samo Zapadna obala – ustvrdio je Baldasar.

Uz dozu ironije dometnuo je i 'toliko o tome da se nije napravilo ništa u njegovom mandatu' i završio konstatacijom da izvanredni turistički rezultati potvrđuju i da je najvećim dijelom bio u pravu u kojem smjeru razvijati turizam u Splitu. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare