Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baldasar nakon sastanka zbog centra Mall of Split: 'Trebam li naći inozemne veze da se nađemo i zbog Spaladium Arene?'

Baldasar nakon sastanka zbog centra Mall of Split: 'Trebam li naći inozemne veze da se nađemo i zbog Spaladium Arene?'

Gradonačelnik Splita pozvan je na razgovor s predstavnicima nekoliko ministarstava

U Zagrebu su se okupili predstavnici pet institucija kako bi riješili problem trgovačkog centra Mall of Split kojega imaju zbog priključka na cestu. Među njima su predstavnici ministarstava gospodarstva, prometa i infrastrukture, Hrvatskih cesta te Grada Splita.
Kako nam je otkrio gradonačelnik Ivo Baldasar, hitni sastanak se odvio na inicijativu investitora koji su preko svog veleposlanika uspjeli urgirati u Vladi za rješavanje problema.

Sastanak je Baldasar ocijenio konstruktivnim i Grad će ispuniti svoj dio oko dostave dokumentacije, ali nam je dodao da je istovremeno i frustriran što se jednako brzo ne reagira i po pitanju Spaladium Arene.

- Mi godinama dozivamo Vladu za rješavanje problema oko Spaladium Arene, ali uzalud. Onoga u što su involvirani i dijele obvezu sa Splitom, a nikada odgovor ni reakciju nismo dobili. Postavio sam to pitanje, ali su mi rekli da nije to sada tema. Što bismo trebali? Tražiti inozemne veze da bismo održali sastanak oko Spaladium Arene i donijeli konkretno rješenje - otvoreno pita Baldasar.

Vaša reakcija na temu