Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baldasar oštro reagirao nakon incidenta na Adria Art Annaleu: Sa svastikom se ne igra!

Baldasar oštro reagirao nakon incidenta na Adria Art Annaleu: Sa svastikom se ne igra!

Mislim da je organizator zloupotrijebio naše povjerenje, bilo bi pametnije da priznaju da su pogriješili i ispričaju se, pa da nastavimo mirno razgovarati, a ne da reagiraju napadima

Ravnateljica Muzeja grada Splita je postupila točno onako kako je trebala i ima našu podršku. Sa svastikom se ne igra, niti pod izlikom umjetničkih pokazivanja, tumačenja i pozivanja na značenje u istočnim religijama. Radilo se o svastici, znamo što ona znači i nama je zaista dosta takvih insinuacija - reagirao je tako gradonačelnik Ivo Baldasar nakon što je ravnateljica Narcisa Bolšec Ferri zatražila uklanjanje spornog rada, te dan nakon otvorenja zabranila izložbu kojom je počeo 28. Adria Art Annale.

- Mislim da je organizator zloupotrijebio naše povjerenje. Bilo bi pametnije da priznaju da su pogriješili i ispričaju se, pa da nastavimo mirno razgovarati, a ne da reagiraju napadima - poručio je Baldasar.

Vaša reakcija na temu