Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mladi splitski SDP-ovac: Kada vidim zatvorenu brijačnicu i slobodnog Horvatinčića, mogu samo reći da mi se gadi ova država!

Mladi splitski SDP-ovac: Kada vidim zatvorenu brijačnicu i slobodnog Horvatinčića, mogu samo reći da mi se gadi ova država!

Zakon se treba poštivati, ali se očito provodi selektivno - drži Damir Barbir

Stara splitska brijačnica Zvonko, smještena kod Peškarije, zatvorena je i zapečaćena. Istaknuti mladi SDP-ovac Damir Barbir je povodom toga na Facebooku napisao:

- Riječ je o mjestu koje vode dva starčića oboje od 70+ godina. Po cijeli dan su tamo, jedva stoje na nogama od iscrpljenosti i leđa su im već potrošena i iskrivljena zbog iznemoglosti, ali bez obzira na sve, oni bi svaki dan s osmijehom na licu i ugodnom starosplitskom pričom dočekivali svoje stalne korisnike. Naravno, zakon se treba poštivati, međutim zakon se očito provodi selektivno. Kada vidim ovu sliku, a s druge strane sliku Horvatinčića i njegove sutkinje kako mirno šetaju ulicama grada jer 'zakon se poštuje', pitam se dokle?


Na kraju je zaključio:

- Kad vidim da se na institucije države najčešće pozivaju oni koji te iste institucije drže u rukama i čupaju iz naroda ono najranjivije i najpotrebitije mogu samo zaključiti: Gadi mi se ova država!

Vaša reakcija na temu