Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Batarelo odgovorila Baldasaru: Politička razmimoilaženja ne smiju kočiti dnevno funkcioniranje grada

Batarelo odgovorila Baldasaru: Politička razmimoilaženja ne smiju kočiti dnevno funkcioniranje grada

Što se tiče političkog djelovanja, kao članica SDP-a sam bila i ostala lojalna svojoj stranci

Dogradonačelnica Aida Batarelo je reagirala na navode poteštata Ive Baldasara koji je, među ostalim, kazao da su ovlasti zamjenika vezane za funkciju gradonačelnika čiju politiku provode, a ne stranačku.

- Što se tiče političkog djelovanja, kao članica SDP-a sam bila i ostala lojalna svojoj stranci. Kao zamjenica sam izabrana glasovima građana koji su prepoznali moje, odnosno SDP-ove političke poruke tijekom vijećničkog mandata - kazala je Batarelo.

Dodala je da je i samim tim provodila politike koje je SDP naznačio tijekom predizborne kampanje.

- U ovakvoj situaciji u kojoj smo se našli, ne donosim više političke odluke, ali iz Grada proizlazi na tisuće operativnih dokumenata i politička razmimoilaženja ne smiju kočiti dnevno funkcioniranje grada - zaključila je dogradonačelnica.

Vaša reakcija na temu