Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BBB-ovci s palicama upali u prostorije DPH Zagreb!

BBB-ovci s palicama upali u prostorije DPH Zagreb!

Od hajdukovaca koji su svjedočili incidentu saznajemo da tučnjava nije rezultirala težim ozljedama

Desetak maskiranih BBB-ovaca naoružanih teleskopskih palicama upalo je u petak navečer u prostorije Društva prijatelja Hajduka Zagreb na Trešnjevci. Incident se dogodio oko 22.30 sati, kada je unutra bilo 30-40 hajdukovaca, među kojima je bilo i žena i starijih ljudi. U petak, subotu i nedjelju, naime, tu su organizirani Bajdini dani, a večerašnji program uključivao je i glazbu uživo.

Od hajdukovaca koji su svjedočili incidentu saznajemo da tučnjava nije rezultirala težim ozljedama, ali je stradao inventar. Unatoč svemu, oni najavljuju nastavak programa i učlanjivanja, tako da bi se u subotu na istom mjestu trebali družiti uz čašćenje grahom, a u nedjelju gledati prijenos splitskog gradskog derbija.

Vaša reakcija na temu