Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bizaran politički sukob u Vrgorcu: Je li gradonačelnik Grljušić sudjelovao u kvizu Potjera tijekom svog radnog vremena?

Bizaran politički sukob u Vrgorcu: Je li gradonačelnik Grljušić sudjelovao u kvizu Potjera tijekom svog radnog vremena?

'Fajt' Pranića i Grljušića posebno je zanimljiv jer njihove političke opcije surađuju na državnoj razini

Bizarna prepirka odvija se preko Facebooka između gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Vrgorca. HDZ-ov gradonačelnik Rudolf Grljušić sudjelovao je u kvizu 'Potjera', emitiranom 4. veljače na HRT-u.

- Gradonačelnik Rudolf Grljušić sudjelovao je u kvizu Potjera. Snimanje kviza odvijalo se tijekom vikenda u Zagrebu. Gradonačelnik je tamo otputovao autobusom u svoje privatno vrijeme i pokazao zavidno znanje na čast i ponos Vrgorca - objavio je HDZ Vrgorac na svojoj Facebook stranici, u tekstu s nizom 'epiteta' na račun predsjednika Gradskog vijeća iz redova Nezavisne liste mladih Ante Pranića

No, Pranić se potrudio, poslao je dopis HRT-u i dobio odgovor u kojem urednik 'Potjere' Igor Grković navodi da je 306. emisija u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrgorca snimana u četvrtak 21. siječnja.


- Ako laže koza, ne laže rog. Emisija je snimana u četvrtak za vrijeme radnog vremena, a gradonačelnik nije bio na poslu ni u petak - poentirao je Pranić.

Sukob Grljušića i Pranića zanimljiv je i s aspekta suradnje HDZ-a i MOST-a na državnoj razini. Naime, Nezavisna lista mladih na parlamentarnim izborima je podržala platformu Bože Petrova, a sam Pranić je bio jedan od izbornih koordinatora MOST-a u X. izbornoj jedinici.

Vaša reakcija na temu