Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blaženko Boban posjetio Vrgorac, Runoviće, Zmijavce i Proložac: 'Treba hitno reagirati i pomoći poljoprivrednicima, sutra ću razgovarati s ministrom Tolušićem'

Blaženko Boban posjetio Vrgorac, Runoviće, Zmijavce i Proložac: 'Treba hitno reagirati i pomoći poljoprivrednicima, sutra ću razgovarati s ministrom Tolušićem'

Vinogradi i voćnjaci u tim su područjima nedavnim ledom najviše stradala

Unatoč brojnim obvezama i današnjim zbivanjima u samom državnom vrhu, saborski zastupnik i kandidat HDZ-a za splitsko-dalmatinskog župana Blaženko Boban posjetio je danas Vrgorac, Runoviće, Zmijavce i Proložac. Područja su to čija je poljoprivreda najviše stradala nedavnim ledom. U obilazak vinograda i voćnjaka odveli su ga oštećeni poljoprivrednici tih područja, zajedno s Nikolinom Andačić, kandidatkinjom HDZ-a za gradonačelnicu Vrgorca, načelnicima Matom Lasićem, Josipom Lešinom i Miroslavom Karoglanom te Hrvojem Biošićem, kandidatom HDZ-a za načelnika Podbablja.

- Potrebno je hitno intervenirati i iznaći pravo rješenje već ovog časa, kako bi se ovi vrijedni ljudi, koji od poljoprivrede prehranjuju svoje obitelji, u budućnosti osigurali od ovakvih nesretnih situacija. Idealno rješenje bila bi participacija u tri dijela od strane lokalne uprave, Županije i Ministarstva poljoprivrede kroz policu osiguranja. Ni pod koji cijenu ne smijemo ovaj teret prebaciti na ove ljude ovdje koji to ne mogu izdržati. U tom smjeru će ići moj sutrašnji razgovor s ministrom Tolušićem - poručio je Boban i dodao kako će se u najkraćem mogućem roku javiti poljoprivrednicima o ishodu tog razgovora.

Vaša reakcija na temu