Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOŽIĆ U CENTRU MIR: Pokloni i novac za kraj godine

BOŽIĆ U CENTRU MIR: Pokloni i novac za kraj godine

Sve su posebno razveselile pjesme sastava Trio gušt koji su i ove godine okupili štićenike Centra u zajedničkom plesu i veselju

 Uoči božićnih blagdana, zamjenici kaštelanskog gradonačelnika, Jadranka Matok Bosančić i Grgica Benutić, na blagdan Svete Lucije posjetili su štićenike Centra za rehabilitaciju Mir u Rudinama. Predstavnici Grada donijeli su punu košaru poklona i bon u novčanoj vrijednosti od 5 tisuća kuna, a štićenici su im zahvalili svojim glazbenim izvedbama božićnih pjesama i pop skladbi.

- Uvijek nam je drago doći u Centar Mir jer smo uvijek dočekani s puno radosti, topline i ljubavi tako da možemo zaključiti kako je kontinuirani rad s korisnicima tijekom cijele godine itekako vidljiv. Slatki pokloni i novčana donacija naš su mali doprinos ovoj ustanovi koja brine o svojim štićenicima. Hvala vam na lijepoj dobrodošlici, želim vam sretne i radosne blagdane – poručila je zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić.

Posjetu je već tradicionalno nazočio i zamjenik župana Luka Brčić, koji je ovom prilikom u ime Splitsko dalmatinske županije ravnatelju Centra Bošku Rozgi uz poklone uručio i bon u vrijednosti od 10 tisuća kuna za potrebe Centra. 

Uz dolazak Svete Luce koja je podijelila mnoštvo poklona prisutne su razveselile pjesme sastava Trio gušt koji su i ove godine okupili štićenike Centra u zajedničkom plesu i veselju.

Vaša reakcija na temu