Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Božićni sajam: Kućica će biti manje nego što je planirano!

Božićni sajam: Kućica će biti manje nego što je planirano!

Ni iz drugog pokušaja nisu s ugostiteljskim objektima popunjene sve predviđene lokacije

Ni ponovljeni javni poziv za Božićni sajam nije uspio napuniti planirane 23 lokacije na Rivi, nego će ukupno biti 14 kućica, od čega sedam ugostiteljskih, tri s palačinkama i četiri trgovačke. Planirano je, podsjetimo, 15 s ugostiteljskim sadržajem. Osim toga, niti jedna ponuda nije pristigla za Đardin niti Ulicu Ruđera Boškovića, a za Ulicu kralja Tomislava poslana je svega jedna i ona će biti na tom potezu. U drugom pozivu, inače, pristiglo je pet ponuda od kojih je jedna bila nepotpuna.

Ugostiteljske kućice, dodajmo, bit će postavljene duž Rive, a nakon njih trgovačke. Na dnu Prokurativa, na platou ispred FINA-e bit će jedan vlakić.

- Unatoč slabom odazivu, odnosno nepotpunim prijavama koje nismo mogli niti smjeli prihvatiti, Sajam će biti otvoren po planu i sav planirani program će se održati prema rasporedu - kazala nam je direktorica tvrtke Spalatum DMC Marina Rančić.

Od ovog petka, dodajmo, moći će se popiti piće na kućicama, ali službeno otvaranje je dan nakon, u subotu kada se pali prva adventska svijeća.

Vaša reakcija na temu