Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Božićni sajam u Trilju: Uz reraše, guslare i delicije cetinskog kraja pogledajte modnu reviju na visećem mostu

Božićni sajam u Trilju: Uz reraše, guslare i delicije cetinskog kraja pogledajte modnu reviju na visećem mostu

Turistička zajednica sajam organizira po peti put, a održat će se 17. prosinca od 10 do 15 sati

Turistička zajednica grada Trilja 17. prosinca organizira 5. Božićni sajam koji će se održati na parkingu kod visećeg mosta od 10 do 15 sati. Program počinje svečanim otvaranjem i početkom natjecanja u pripremi fritula. Od četiri prijavljene ekipe, stručni žiri će odabrati najbolje i najukusnije fritule te kuharima dodijeliti nagrade.

- Na ovogodišnjem sajmu naše goste očekuje i degustacija gastronomskih specijaliteta restorana triljskog kraja te nastup Udruge reraša i guslara, triljskih mažoretkinja te djece iz Društva Košuta. U raznovrsnoj ponudi božićnih ukrasa i rukotvorina, te meda i medarskih proizvoda, sigurno ćete pronaći ideje za božićne poklone za vaše najmilije, te na taj način i podržati rad i trud svih izlagača - poručuju iz Turističke zajednice Trilja.

Kao poseban dio ovog događaja navode 'Advent na mostu' koji počinje u 14 sati, a riječ je o modnoj reviji na visećem mostu u kojoj sudjeluju učenici 3. a razreda OŠ Trilj. U izradi kreacija koje će nositi sudjelovali su i sami učenici po uputama modne kreatorice Darije Mravak te Brankice Marinović.

- Reviju će osim učenika nositi Ivan Tadić, Katarina Banić, Gabrijela Periš, i prve male miss Trilja: Marija Dragušica Kotromanović, Anđela Pavić, Antonija Ćaleta te učiteljica Dajana Omrčen koje će biti u kreacijama modne dizajnerice Darije Mravak. Marijana Vukan, Vinka Radman i Marija Gabričević su zadužene za make up i frizure, a ostali roditelji učenika 3.a pomažu oko cjelokupne revije. Učiteljice Ana Ćaleta, Nada Lapić, Niveska Juraga Kovačev, Sandra Bešlić i knjižničarka Marija Čelan Mijić zadužene su za sve segmente revije - zaključuju iz triljske TZ.

Vaša reakcija na temu