Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRAČKI PUPOLJCI: Posjetite sajam u Sutivanu i pomozite radu Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju

BRAČKI PUPOLJCI: Posjetite sajam u Sutivanu i pomozite radu Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju

Akcija se organizira petu godinu zaredom, a do sada se prikupilo gotovo 236.000 kuna

Turistička zajednica Općine Sutivan, Crveni križ Brač, udruga Svijet kao cvijet i ove su godine organizirali humanitarni tjedan - 'Tjedan Bračkih pupoljaka' Ovaj humanitarni projekt za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju 'Brački pupoljci'. Akcija se organizira petu godinu za redom, a ovogodišnji Tjedan počeo je malonogometnim turnirom '4 kafića' koji se prošli vikend odigrao u Supetru,dok je ovu nedjelju na rasporedu humanitarni sajam pod nazivom 'Brač za Božić uz Pupoljke' u Sutivanu s početkom u 14 sati.

- Održan je i niz radionica koje su organizirale Udruga i kreativni ljudi  s cijelog otoka čiji će se radovi  prodavati na sajmu. U okviru humanitarnog tjedna programu su se priključila i udruga mladih Berekin  iz Postira sa svojom prodajnom  izložbom kao i  Sportsko društvo Milna s humanitarnim adventskim Kalatonom. Na  samom sajmu će kao i lani biti bogat glazbeni program, kuhano vino i kolači, štandovi s radovima s radionica - najavljuju iz TZ Sutivan.

Dosadašnjim akcijama se skupilo ukupno 235.934,80 kuna, a svi koji žele pomoći donaciju mogu uplatiti na račun Bračkih pupoljaka: IBAN: HR9124070001100651207, uz obaveznu naznaku 'Brač za Božić uz pupoljke'.

Vaša reakcija na temu