Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bradarić-Šljujo: Egoistični gradonačelnik nije do dana današnjeg odradio posao

Bradarić-Šljujo: Egoistični gradonačelnik nije do dana današnjeg odradio posao

'Jedino kome nije stalo su vladajući jer su to dokazali tako da ne mogu skupiti kvorum, a i struka je potrudila da se Marjan uništava i da se o Marjanu ne brine na način kako treba'

Vijećnik splitskog Mosta Ante Bradarić-Šljujo osvrnuo se na današnju sjednicu Gradskog vijeća o Marjanu.

- Vladajući nas obasipaju izjavama da oporbi nije stalo do Marjana jer smo rušili kvorum.

Gospodo, upravo Vam oporba gotovo 2 godine drži kvorum jer niste u stanju držati svojih 18 vijećnika na okupu za vrijeme sjednice Gradskog vijeća.

Gospodo, upravo Vam je oporba još prije godinu dana predložila zaključke kojima smo već mogli u velikoj mjeri spasiti Marjan, ali Vaš egoistični gradonačelnik nije do dana današnjeg odradio posao kojim ga je Gradsko vijeće obvezalo na tematskoj sjednici 4. travnja 2018 godine.

Jedino kome nije stalo su vladajući jer su to dokazali tako da ne mogu skupiti kvorum, a i struka je potrudila da se Marjan uništava i da se o Marjanu ne brine na način kako treba.

Pitajte gradonačelnika Krstulovića Oparu zašto nije odradio zaključke GV jer oporbi danas nije imao hrabrosti reći - napisao ie Bradarić-Šljujo.

Vaša reakcija na temu