Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bradarić-Šljujo odgovara HDZ-u: Smiješno je da mene optužujete da mi nije stalo do djece i javnog dobra

Bradarić-Šljujo odgovara HDZ-u: Smiješno je da mene optužujete da mi nije stalo do djece i javnog dobra

Početak radova na dječjem igralištu u Žrnovnici pokrenuo je prepucavanja na relaciji Most-HDZ

Ante Bradarić-Šljujo, splitski gradski vijećnik Mosta, reagirao je na optužbe HDZ-ovaca iz Žrnovnice da se kiti njihovim perjem u vezi početka gradnje još jednog dječjeg igrališta u Žrnovnici. Poručio je da je Most u prosincu prošle godine predložio amandman koji se odnosi na izgradnju dječjeg igrališta Žrnovnici što je puno ranije nego kolovoz i rujan 2018. godine, koje kao datum kada je HDZ krenuo s inicijativom navodi predsjednik mjesnog odbora. Taj je amandman prihvaćen. Napominje da mu je smiješno kada ga vijećnik HDZ-a proziva da ovakvima kao što je on nije stalo do djece, a najmanje do javnog dobra i interesa.

- Upravo njegova stranka je odbila brojne amandmane koji se odnose na djecu i javno dobro i interes. Neki od tih amandmana su: osnivanje OPG tržnice, sufinanciranje ugradnje osobnih liftova u zgradama, subvencije kamata od 4 do 5 posto na poduzetničke kredite za investicije u djelatnostima izvan turističkog sektora, projekti podrške poduzetnicima početnicima (ne samo s iskaznicom HDZ-a), sufinanciranje produženog boravka i cjelodnevne nastave, stručno osposobljavanje za mlade (dobna skupina 30-40 godina). Gospodo, imali ste 25 godina vremena da pokrenete i učinite nešto za naše sugrađane, ali nažalost niste puno toga učinili jer da jeste Most nezavisnih lista se ne bi trebao ni pojaviti onda - smatra Bradarić-Šljujo.

Zaključuje da im se HDZ Žrnovnica ne treba zahvaljivati jer su i ovaj put svojim radom pomogli građanima.

- Nastavit ćemo i dalje jer  za nas definicija oporbe je činiti vlast boljom i nuditi konstruktivna rješenja koja će učiniti život naših sugrađana kvalitetnijim. Za kraj pozivam sve  političke sudionike da se borimo idejama i konkretnim akcijama, a ne borbom tko će ostaviti bolji dojam - poručuje on.

Vaša reakcija na temu