Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRZA REAKCIJA GRADSKE UPRAVE: Ispisane kazne dvojici vozača koji su zatvorili prolaz!

BRZA REAKCIJA GRADSKE UPRAVE: Ispisane kazne dvojici vozača koji su zatvorili prolaz!

Za sljedeće vikende stavit ćemo Vidilicu u ophodnu rutu - kazao je v.d.pročelnika za komunalu Damir Babić

Nakon upozorenja čitatelja kako zbog parkiranih automobila na cesti prema Prvoj vidilici ne mogu proći dječja kolica kao ni osobe s invaliditetom, reagirali su promptno iz gradske uprave. Stigao je odmah prometni redar i ispisao kazne dvojici vozača koji su zatvorili prolaz. Osim toga, ovaj potez će ubuduće biti na oku redara.

- Po dolasku prometnog redara konobar i vlasnik odmah su makli vozila, ali im je izdan prekršaj za nepropisno parkiranje. Za sljedeće vikende stavit ćemo Vidilicu u ophodnu rutu. Sva ostala vozila bila su parkirana s lijeve strane uzbrdo - kazao je v.d.pročelnika za komunalu Damir Babić.

Vaša reakcija na temu