Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BUBE SA ŽITARICAMA: 'Higijena u kužini učeničkog doma Split je katastrofa'

BUBE SA ŽITARICAMA: 'Higijena u kužini učeničkog doma Split je katastrofa'

Pogledajte video marende u domu kojeg nam je poslao korisnik

 Na redakcijski mail stigao nam je video obroka iz Učeničkog doma u Splitu jednog od korisnika usluga doma. Kako je vidljivo u videozapisu preko žitarica 'trčakraju' insekti, što zasigurno nije primamljiv prizor za otvaranje apetita.

- Živim u učeničkom domu u Splitu, i za marendu je dočekale pahuljice s bubama unutra. Kuvarice nisu odgovorne, kao ni voditelj. Ovo plaćamo? Žalimo se, ali nikad ništa ne dobijemo s time. Higijena u kužini je katastrofa. Svaki dan jedemo krumpir, a zna na dočekati sirovo jelo i ako zatražimo novi pijat hrane smijemo dobiti samo prilog ili ono šta većina ne jede. - napisao nam je ogorčeni korisnik doma.

Kako izgleda marenda pogledajte u priloženom videozapisu.


Vaša reakcija na temu