Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bulj: Boban je samo mega lutka na mega daljinskom upravljaču iz Zagreba

Bulj: Boban je samo mega lutka na mega daljinskom upravljaču iz Zagreba

Vidim da gospodin Boban obećava tunele i puste infrastrukturne 'mega' projekte. Poručujem njemu i njegovima da su dosta bojali tunele i lagali ljudima. Nisu u stanju ni most do Čiova dovršiti u roku...

Miro Bulj, Mostov kandidat za splitsko-dalmatinskog župana,  osvrnuo se na izjavu HDZ-ovog Blaženka Bobana o projektima koje namjerava realizirati...

- Vidim da gospodin Boban obećava tunele i puste infrastrukturne 'mega' projekte. Poručujem njemu i njegovima da su dosta bojali tunele i lagali ljudima. Nisu u stanju ni most do Čiova dovršiti u roku, a o Pelješkom mostu čije su gradilište slavno otvorili prvo prije 12 godina, a onda ponovno prije 10 godina, da ne pričamo, jer ispadaju smiješni. Možete, gospodo, obećavati brda i doline, ali narod više ne vjeruje u te vaše budalaštine. U ovoj županiji vladate 25 godina i u tih 25 godina ste pokazali samo da ste nesposobni. Žalosno je slušati priče o megaprojektima od ljudi koji su doveli županiju do ovakvoga stanja, koji su davali koncesije svojim gazdama. Ispada da će asfaltirati more od Splita do Brača! - rekao je Bulj. 

Sinjanin je još dodao:

- Boban niti moje amandmane nije podržao kada su u pitanju škole u Zagori, niti ravnomjeran razvoj cijele županije, niti se borio za sredstva koja su ukinuta u Dalmatinskoj zagori. Ukratko, nije podržao ništa ključno za ovu županiju, a zbog čega ja nisam digao ruku za proračun! Njegov jedini program kao zamjenskog kandidata za župana je zapošljavanje rodbine, a sve što je 'mega' ovdje nisu projekti već on - mega lutka na mega daljinskom upravljaču iz Zagreba.

Vaša reakcija na temu