Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bulj: Očito Most ne paše interesnim elitama koje vuku konce iz pozadine, isti slučaj dogodio nam se i kada smo se borili za INA-u!

Bulj: Očito Most ne paše interesnim elitama koje vuku konce iz pozadine, isti slučaj dogodio nam se i kada smo se borili za INA-u!

Premijer je izazvao ustavnu krizu umjesto da se raspravlja o kriminalu i Marićevoj ulozi

Mostov saborski zastupnik i kandidat za splitsko-dalmatinskog župana Miro Bulj odlučno nam je odbacio sve navode da je Most taj koji je izazvao krizu i nestabilnost Vlade.

- Premijer je izazvao ustavnu krizu umjesto da se raspravlja o gospodarskom kriminalu i o Marićevoj ulozi. Sve je ovo zbog jednog čovjeka, a mi smo samo tražili da istina izađe na vidjelo. I sa splitske Rive sam najavio da ministar financija ne uživa našu podršku jer se u ključnim trenucima, zbog povezanosti s Agrokorom, izuzeo iz odlučivanja i u najtežim trenutcima hrvatskog gospodarstva on ne obavlja svoju funkciju - navodi Bulj.

Istaknuo je kako Most ostaje dosljedan i da ne prodaje obraz.

- Prebacuje se odgovornost na Most, ponavljam, mi ne rušimo Vladu, borimo se da za gospodarski kriminal odgovaraju kriminalci i neka institucije to odrade. Ja sam podnio kaznene prijave protiv guvernera Borisa Vujčića i još sedmorice iz HNB-a kao i  Hanfa-e. Očito Most ne paše interesnim elitama koje vuku konce iz pozadine. Tako je bilo i s Karamarkom u slučaju kada smo se borili za INA-u - u dahu nam je iznosio Bulj.

Na koncu je poručio:

- Nećete! Mi odgovaramo Bogu i narodu!

Vaša reakcija na temu