Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bulj: Pozivam nadležno povjerenstvo, DORH i policiju da provjere sve natječaje diljem obale!

Bulj: Pozivam nadležno povjerenstvo, DORH i policiju da provjere sve natječaje diljem obale!

Uhvaćeni su s prstima u pekmezu, ne samo Ževrnja već i ostatak ekipe koji je ovo podržao

Pišu novine da je tvrtka Sport B iz Zagreba odustala od koncesije nad Zlatnim ratom, a da je to glavom i bradom potvrdio HDZ-ov Zlatko - još kratko župan - Ževrnja. Ako ovo nije priznanje da je ovo namješten natječaj, onda ne znam što je? - poručio je Miro Bulj, Mostov saborski zastupnik i kandidat za splitsko-dalmatinskog župana.

- Natječaj je poništilo ministarstvo, a agencijsko odustajanje je dokaz onoga sto sam govorio - uvezanosti Ževrnje, županijskog HDZ-a i ljudi iz agencije. Zlatni rat je, nažalost, samo vrh sante leda. Gdje su plaže diljem županije, od otoka preko Makarske, do splitskih plaža Kašjuna koje je dao svom prijatelju ili Bena koje je Ževrnja kao župan Splitsko-dalmatinske županije dao Kerumu itd. - dodao je Bulj.

Potom je zaključio:

- Uhvaćeni su s prstima u pekmezu, ne samo Ževrnja već i ostatak ekipe koji je ovo podržao pa sad pokušavaju oprati obraza za ono što su napravili. Ovim putem (učinit ću to i u Saboru) pozivam nadležno povjerenstvo, DORH i policiju da provjere sve natječaje diljem obale. Pomorsko dobro i naše prekrasne plaže moraju biti vraćene narodu i lokalnoj samoupravi. Podržavam mještane Bola i sam ću s njima stati na prvu crtu obrane Zlatnog rata jer ako ne spriječimo nove pokušaje ovakvih malverzacija, mafija će nam upravljat obalom.

Nararavno, Facebook status je završio sa svojom standardnom porukom 'NE_ĆE_TE!'

Vaša reakcija na temu