Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BULJ O NESREĆI U BRNAZAMA: Ova tragedija pokazuje koliki problem imamo s krijumčarima i ilegalnim prelascima naše granice

BULJ O NESREĆI U BRNAZAMA: Ova tragedija pokazuje koliki problem imamo s krijumčarima i ilegalnim prelascima naše granice

'Vojska na granicu na kritične točke odmah, kako bi pomogla našoj policiji!'

Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, izrazio je sućut zbog poginulih migranata i podsjetio javnost kako je ranije upozoravao na problem ilegalnih prelazaka granice. Apelirao je i na predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i predsjednika RH Zorana Milanovića koji su se na njegove molbe za zaštitom granice oglušili.

'Kao gradonačelnik Sinja želim izraziti sućut zbog smrti četvero ljudi koji su kao ilegalni migranti prešli našu granicu. Nadam se isto tako da će se petero ozlijeđenih uskoro oporaviti.

Ova tragedija pokazuje koliki problem imamo s krijumčarima i ilegalnim prelascima naše granice zbog čega je ugrožena sigurnost, ne samo onih koji ilegalno prelaze granicu, nego i naših građana, o kojima kao izabrani gradonačelnik i zastupnik trebam prvenstveno voditi računa.

O ovom problemu sam pisao i predsjedniku Vlade Plenkoviću i predsjedniku RH Zoranu Milanoviću, ali apsolutno ništa nisu poduzeli.

S druge strane, dobar dio medija se sprdao kada sam govorio o ovom problemu i kada sam rekao da ako država ništa ne poduzme i ako ne pošalje vojsku na državnu granicu da će se narod morati sam početi organizirati.

Tada su se me ismijavali i govorili o Buljevim seoskim stražama. Nije mi drago da sam bio u pravu, volio bi da su oni bili u pravu, a ja u krivu kada sam govorio o ovom problemu.

Vojska na granicu na kritične točke odmah, kako bi pomogla našoj policiji!', zaključio je Bulj.

Vaša reakcija na temu