Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Bulj odgovorio zaboravnom Plenkoviću: Pobijedio sam na Hvaru gdje njegovi rođaci znaju kakav je on

Bulj odgovorio zaboravnom Plenkoviću: Pobijedio sam na Hvaru gdje njegovi rođaci znaju kakav je on

Premijer je u emisiji RTL Danas rekao 'župan Bulj, da bi nakon reakcije voditeljice kazao 'ah, nije izabran, zaboravio sam''

Andrej Plenković se u emisiji RTL Danas posprdno 'zabunio' i rekao 'župan Bulj', a nakon što ga je voditeljica ispravila on je dodao 'ah, nije izabran, zaboravio sam'.

Nazvali smo Mira Bulja za komentar...

- Nervoza. U prvom krugu izbora za župana sam dobio u Splitu više glasova nego njegov kandidat za gradonačelnika Opara, a pobijedio sam i na njegovom Hvaru, gdje njegovi rođaci znaju kakav je on. Dobio sam u županiji 62 tisuće glasova, narod Dalmacije se probudio i on to dobro zna! - rekao nam je Bulj.

Dodao je da je jasno kako je Plenkoviću bitniji Bruxelles nego Dalmacija, što su ljudi, pogotovo u većim sredinama, prepoznali i dali glas Mostu.

- Mi smo druga najjača stranka u Dalmaciji, a izašli smo prvi put na lokalne izbore. Boban je pobijedio jer je ovo bila borba Davida i Golijata, ali mu sada poručujem da ako ne digne šator ispred Ministarstva zbog realizacije projekata, kao što je obećao, ja mu kažem da ću s narodom taj šator ja dignuti! I ispred Ministarstva i ispred zgrade Županije!

Vaša reakcija na temu