Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Burna rasprava Žuvele i Vele: 'Čovjeku koji je glavni koordinator master plana nije zadatak znati što se radi u masterplanu!'

VIDEO Burna rasprava Žuvele i Vele: 'Čovjeku koji je glavni koordinator master plana nije zadatak znati što se radi u masterplanu!'

Poslušajte argumente Žuvele i Vele, te konac rasprave koja završava gotovo sokratovski...

Burnu tribinu o Kopilici i izmještanju kolodvora koja je još u tijeku svakako je obilježio razgovor predsjednika DAS-a Dragana Žuvele i dogradonačelnika Nina Vele.

Kad je Vela kazao da je privremeno rješenje u skladu s masterplanom, Žuvela je krenuo riječima da ne voli kada se laže i otkrio da je glavni koordinator rekao da ovo nije u skladu. Poslušajte argumente Žuvele i Vele, te konac rasprave koja završava gotovo sokratovski...

Žuvela: Niste njih pitali s obzirom da se radi o privremenom kolodvoru, koja bi bila prva etapa, da vam oni to pokušaju nekako napraviti. Onda ne bi izgledalo tako. Eto tako je sa mnom pričao.

Vela: Nema smisla. Nismo se došli ovdje nadmudrivati barem ja nisam, dakle, nemojmo govorit jedni drugima da lažemo. Bilo bi dobro bez izvlačenja ovakvih parcijalnih izjava jer je to njegovo mišljenje. On to s nama nije podijelio niti je razgovarao to s nama. To možemo eventualno u ćakuli razgovarat, ali ovo nije primjereno.

Žuvela: Pa, kako nije? Pitao sam čovjeka konkretno pitanje 'jeste vidjeli privremeni kolodvor i je li to ikako u skladu s materplanom'.

Vela: To nije njegov zadatak.

Žuvela: Kako nije njegov zadatak, glavni koordinator masterplana?

Vela: Nije njegov zadatak projektiranje privremenog rješenja.

Žuvela: Ali je vaš zadatak da bude u skladu s masterplanom!
Da, zaključimo, čovjeku koji je glavni koordinator master plana nije zadatak znati što  se radi u masterplanu?

Vela: Nije.

Grohotom se nasmijala dvorana...


Vaša reakcija na temu