Foto: Ante Doljanin i Andrej Plenković
Čelnici Mladeži HDZ-a Hrvace dali ostavke, a kao razlog navode to što navodno načelnik općine na internetu blati fratra!

Čelnici Mladeži HDZ-a Hrvace dali ostavke, a kao razlog navode to što navodno načelnik općine na internetu blati fratra!

Ante Doljanin i Ivan Kotromanović tvrde da Dinko Bošnjak na jednom portalu piše komentare pod nadimcima 'utemeljitelj', 'Mate', 'Kole', 'Hrvati'...

Niti smanjenje broja stanovnika niti gradnja plinske elektrane na Perući nego moralni razlozi su uzrok ostavke Ante Doljanina i Ivana Kotromanovića u Mladeži HDZ-a Hrvace. Kap koja je prelila čašu predsjednika i potpredsjednika je, kako navode, ponašanje stranačkog kolege i načelnika općine Hrvace Dinka Bošnjaka kada je do njih došla informacija da sustavno blati i pokušava diskreditirati na najgori mogući način fratra Nevena Pavlinušića. S obzirom da je načelnik nedostupan, pozive na mobitel ignorira ili odbija, prenosimo u cijelosti priopćenje kojega potpisuju predsjednik i potpredsjednik u ostavci Mladeži HDZ-a Hrvace.

- Bez previše premišljanja jučer smo Ivan Kotromanović i ja (Ante Doljanin) podnijeli ostavke na mjesto potpredsjednika i predsjednika Mladeži HDZ-a Hrvace iz moralnih razloga. O tome smo još sinoć izvijestili rukovodstvo stranke na općinskoj, županijskoj i državnoj razini. Kap koja je prelila čašu nezadovoljstva je ponašanje stranačkog kolege i načelnika općine Hrvace Dinka Bošnjaka kada je do nas došla informacija da sustavno blati i pokušava diskreditirati na najgori mogući način našeg fratra Nevena Pavlinušića. Naime, iz pouzdanih izvora sam dobio mail s mnoštvom informacija koje nedvojbeno ukazuju da je upravo načelnik općine Hrvace pisao neprimjerene, neumjesne komentare te ih objavljivao na jednom portalu pod nadimcima 'utemeljitelj', 'Mate', 'Kole', 'Hrvati' itd. Nismo htjeli čekati visoko mjesto na listi pred nadolazeće lokalne izbore već smo ostavku podnijeli ne želeći tolerirati više ni dana takvo ponašanje načelnika Dinka Bošnjaka.
Uvijek smo provodili politiku stranke ne sumnjajući u vjerodostojnost demokršćanskog HDZ-a, stožerne stranke na čijim je temeljima nastala hrvatska država, no neki ljudi predvođeni upravo Dinkom Bošnjakom i njegovim najbližim suradnicima ruše sve dobro što je do sada napravljeno u općini Hrvace. Stanovništvo općine Hrvace se u 24 godine koliko je Dinko Bošnjak načelnik bez prekinutog mandata gotovo prepolovilo, a forsiranjem izgradnje plinske elektrane na Peruči od strane općinskog rukovodstva, ovo malo stanovnika što je ostalo bilo bi na svaki mogući način ugroženo.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare