Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Crveni nosovi donijeli radost i osmijeh na lica starih i nemoćnih u Domu u Splitu

Crveni nosovi donijeli radost i osmijeh na lica starih i nemoćnih u Domu u Splitu

Suradnja je ostvarena zahvaljujući podršci tvrtke Tommy

Crveni nosovi klaunovidoktori u pratnji učenika Glazbene škole Josipa Hatzea donijeli su životnu radost i osmijeh na lica korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Split. Klaunovidoktori u pratnji učenika glazbene škole pripremili su poseban glazbeni program. Ova suradnja ostvarena je zahvaljujući podršci tvrtke Tommy koja je donirala 14.000,00 kuna Crvenim nosovima za posjete starim i nemoćnima u Domu u Splitu.


Izvršna direktorica Crvenih nosova klaunovadoktora Mladenka Majerić  naglasila je: 

- Zahvaljujemo našem partneru tvrtki Tommy što je od prvog dana našeg dolaska u Split prepoznala važnost rada klaunovadoktora i donošenja smijeha bolesnoj djeci, ali i starima i nemoćnima. Prošle godine su podržali posjete djeci na liječenju, a ove godine nastavak redovnih posjeta Domu za starije i nemoćne osobe  Split. Zahvaljujemo i Glazbenoj školi Josipa Hatzea te njihovim učenicima koji su odvojili svoje vrijeme kako bi s nama priredili poseban koncert za osobe treće životne dobi u domu, svoje sugrađane koji nam mogu prenijeti svoja životna iskustva i mudrost.


Voditelj marketinga tvrtke Tommy Sebastijan Ivanković nadovezao se:

- Tvrtka Tommy u sklopu društveno odgovornog poslovanja i u 2017. godini je odlučila podržati rad Crvenih nosova klaunovadoktora. Ovoga puta akcija se odnosi na donošenje životne radosti i smijeha osobama treće životne dobi smještenima u Domu za starije i nemoćne osobe Split (Zenta) koje klaunovidoktori redovito posjećuju. U odnosu na prijašnje posjete ovaj je poseban jer su se klaunovimadoktorima pridružiti učenici Glazbene škole Josipa Hatzea koji su održati mali koncert za korisnike Doma, te su na taj način doprinijeli cjelokupnoj  akciji i pokazali kako umjetnost i glazba uvelike doprinose životnoj radosti i raspoloženju u svakom trenutku. Iznimno nam je zadovoljstvo i čast podržavati rad Crvenih nosova klaunovadoktora upravo zbog poruke i energije koju šalju - osmijeh, sreća i veselje koji su ujedno i glavni pokretač za njihov daljnji plemeniti rad.


Uz pomoć humora klaunovidoktori razbijaju dnevne rutinu starijim osobama i pružaju im mogućnost da se ponovno aktivno uključe u život kroz igru i smijeh. Posjete klaunovadoktora bude ugodna sjećanja kod starijih osoba i grade mostove prema svijetu mladosti.

Crveni nosovi uz redovite posjete djeci na liječenju u 13 hrvatskih bolnica, redovito posjećuju i nepokretne i teško pokretne osobe u domovima za starije u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Rijeci. Dom za starije i nemoćne osobe u Splitu posjećuju od srpnja 2016. godine. U 7 godina djelovanja Crveni nosovi donijeli su smijeh i radost na lica više od 74.000 bolesnih, nemoćnih i zaboravljenih.

Vaša reakcija na temu