Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čudo u Splitu: Nova vlast nije smijenila direktora komunalne tvrtke, Miroslav Delić ostaje na čelu Čistoće

Čudo u Splitu: Nova vlast nije smijenila direktora komunalne tvrtke, Miroslav Delić ostaje na čelu Čistoće

Novi ugovor je potpisan za manju plaću nego što je imao do sada

Dosadašnji direktor Čistoće Miroslav Delić ostaje na čelu ove komunalne firme.

Nadzorni odbor kojim, podsjetimo, predsjedava Nevenka Bečić bio je složan oko potvrde novog mandata Deliću. Raritet je da smjenom vlasti ne ode i čelnik gradske firme, a osim toga, zabilježena je još jedna rijetkost - novi ugovor je potpisan za manju plaću nego što je imao do sada. 

- Drago mi je da su vrednovali rezultate onoga što se u četiri godine napravilo i zaista mi je drago što su im sve te reference značile - komentirao nam je Delić najavljujući daljnji rad jednako snažnim tempom.

U proteklom mandatu, izdvojio je, vidljivi su rezultati rada, doveli su do sanacije Karepovca, uskoro i sele u novu zgradu. Prvi put će cijela Čistoća biti na jednom mjestu, na Karepovcu.

Prije nego što je postao direktor ove uspješne gradske firme, Delić je, podsjetimo, bio pročelnik splitskog Zavoda za zapošljavanje.

Vaša reakcija na temu