Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Renato Čupić: Kakva smo mi to država kad Maja Sever nije Hrvatica, a Jure Šundov je veliki Hrvat?

Renato Čupić: Kakva smo mi to država kad Maja Sever nije Hrvatica, a Jure Šundov je veliki Hrvat?

Splitski gradski vijećnik se osvrnuo na jučerašnje događaje i izjave

Kakva smo mi to država kad Maja Sever nije Hrvatica, a Jure Šundov je veliki Hrvat? Po čemu se to mjeri? Kilaži? Visini? Zgrtanju novca? Veličini prevare? Funkciji? Postoji li nekakav Hrvatomjer koji jednima dopušta sve, a drugima ništa? - napisao je na Facebooku Renato Čupić, gradski vijećnik stranke Pametno.

Predsjednika Gradskog vijeća, naime, policija je optužila da je lažni vojni invalid, dok je čelnik splitskog HDZ-a Petar Škorić za urednicu HRT-ove emisije Hrvatska uživo rekao da 'mrzi sve hrvatsko'.

Čupić je u svojoj objavi još poručio da izgleda da mora proći još puno vremena kako bi Hrvatska postala moderna demokratska država s uređenim sustavom, poštenim pravosuđem i moralnim civilizacijskim normama.

- Duga cesta - poentirao je na kraju vijećnik.

Vaša reakcija na temu