Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Da bi ova subota prošla bezbolnije, četiri autobusne linije ne voze prema Pazaru iz grada

Da bi ova subota prošla bezbolnije, četiri autobusne linije ne voze prema Pazaru iz grada

Užasne su gužve i samo kraj Biskupove palače čep traje 15 minuta, dok od križanja Zvonimirove s Ulicom slobode treba 40 minuta

Kritike su urodile plodom, tijekom posljednjeg udarnog vikenda prema trajektnoj luci, na raskrižju s Ulicom slobode, promet se odvija pod budnim okom prometnog policajca.

Kraj Biskupove palače također se čepovi pokušavaju smanjiti spriječavanjem ulaska u raskrižje i kontrolom semafora.

Da bi ova subota prošla bezbolnije, četiri autobusne linije ne voze prema Pazaru iz grada, 2, 11 i 17 te 80 koja je maknuta s kolodvora.

Ipak, užasne su gužve i samo kraj Biskupove palače čep traje 15 minuta, dok od križanja Zvonimirove s Ulicom slobode treba 40 minuta do tog bolnog 'dodira' sa  Zagrebačkom.

Oslobođeni parking prema mostu na Bačvicama je također jedna od novina od ovog vikenda, gužva na izlazu se pomakla tih 200 metara.

Vaša reakcija na temu