DA NE UTJEČE NA SVJEDOKE Osumnjičeni za ubojstvo bivše supruge u Trogiru završio u zatvoru

DA NE UTJEČE NA SVJEDOKE Osumnjičeni za ubojstvo bivše supruge u Trogiru završio u zatvoru

Željko Tukić iznio je obranu na ispitivanju u Državnom odvjetništvu, no o detaljima njegov branitelj Jadran Franceschi ne može govoriti

Nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, 65-godišnji Željko Tukić, osumnjičen da je početkom tjedna u stanu u Trogiru nožem ubio bivšu suprugu 61-godišnju liječnicu Asju Tukić, odveden je pred suca istrage koji je prihvatio prijedlog tužilaštva te mu odredio istražni zatvor da ne utječe na svjedoke.

Tukić je tako završio u splitskom zatvoru na Bilicama. Kako doznajemo od njegovog branitelja Jadrana Franceschija, iznio je obranu, no o detaljima ne može budući da je postupak u ovoj fazi tajan.

Policija je Tukića osumnjičila temeljem zatvorenog kruga indicija. Pokazalo se da mu je alibi manjkav. Tvrdio je da je u vrijeme ubojstva bio u Slatinama na Čiovu, no snimljen je na trogirskom kolodvoru, nedaleko od mjesta zločina.

Upravo je on pozvao policiju i kazao im da je našao mrtvo tijelo svoje bivše supruge koja je izbodena po prsima i leđima. Policiju je dočekao u drugoj odjeći iz čega su istražitelji izvukli zaključak da se nakon ubojstva presvukao i vratio u stan u kojem je ubio suprugu.

Tukić tvrdi da nije ubio, a zasad ga uz ubojstvo ne veže nijedan konkretan, izravan dokaz. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare