Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalibor Milan prozvao Ujdur za podmetanja, gradonačelnica Metkovića mu odgovorila

Dalibor Milan prozvao Ujdur za podmetanja, gradonačelnica Metkovića mu odgovorila

Pročitajte priopćenje i pogledajte video prilog...

Nastavalja se žestoka politička retorika u Metkoviću. Nakon što je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Dalibor Milan poslao putem Facebooka poruku o situaciji u tom gradu, odgovorila mu je Mostova Katarina Ujdur.

Donosimo priopćenje HDZ-ovca i odgovor mostovke u video prilogu...

Poštovana gospođo Ujdur,

čitajući i slušajući Vaše neprestane klevete i osobne uvrede na moj račun, zapitao sam se smišljate li ih sama ili Vam ih diktira dežurni agresivac g. Grmoja. Budući da Vas cijeli život poznajem kao korektnu i pristojnu osobu, nadam se da je riječ o ovome drugom.

Vaša podmetanja - ili Grmojina, svejedno - istinita su kao što je bila istinita i Vaša 'anketa' prema kojoj je Most tobože imao prednost od 20 posto i kojom ste uoči 1. kruga pokušali prevariti vlastite sugrađane. Poznavajući Vas kao drukčiju osobu, nadam se da se niste sama odlučila ovako se podcjenjivački ponijeti prema svim Metkovkama i Metkovcima.

Od prvog dana iskreno i dosljedno pozivam na zajedništvo i suradnju sve političke opcije u Metkoviću - jer želim biti i bit ću gradonačelnik svih naših sugrađanki i sugrađana. I sada, unatoč Vaših neprestanih uvreda na moj račun i ružnih napada na moj ljudski integritet, ponovno i Vama i svim gradskim vijećnicima nudim ruku suradnje. Na vijećnicima Mosta je odluka o suradnji na dobrobit našega voljenog grada.

Jer Metkoviću nisu potrebne podjele, uvrede i stalna proizvodnja svađa, nego razvojni projekti, međusobno uvažavanje i zajedništvo.

Metkoviću nisu potrebne lažne ankete, nego iskrenost i predani rad na boljitak svih naših sugrađana.

Našim sugrađanima nije potrebno dijeliti 'domaćice' u podcjenjivačkom pokušaju da se na taj način dobije njihov glas - potrebno im je stvaranje novih radnih mjesta. Pokrenut ću Metković uz pomoć svih sugrađana dobre volje, a nadam se da ćete i Vi biti među njima.

Na kraju bih Vas upitao: zar stvarno i Vi mislite da se glas naših sugrađana može kupiti za 30 kuna? Metkovci su ponosni i časni ljudi. I ja vjerujem u njih - vjerujem u svoj voljeni grad! Poznajavajući Vas, nadam se da i Vi vjerujete.

Evo i odgovora Katarine Ujdur, aktualne gradonačelnice...


Vaša reakcija na temu