Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DAN NARCISA NA RIVI: Splićanke i Splićani kupovali cvijeće i pružili potporu ženama koje se liječe od raka dojke

DAN NARCISA NA RIVI: Splićanke i Splićani kupovali cvijeće i pružili potporu ženama koje se liječe od raka dojke

Ovom manifestacijom se nastoji podići svijest o važnosti redovitog pregleda dojki kao i ranog otkrivanja bolesti

Prva proljetna subota u Splitu je u znaku obilježavanja Dana narcisa. Na splitskoj Rivi mnoštvo Splićanki i Splićana već se tradicionalno pridružilo ovoj akciji u organizaciji Kluba žena liječenih na dojci Split. Danom narcisa nastoji se podići svijest o važnosti redovitog pregleda dojki kao i ranog otkrivanja raka dojke, dati potpora svim oboljelim ženama i naglasiti važnost aktivne brige o zdravlju dojki. Na Rivi su bile splitska dogradonačelnica Jelena Hrgović Tomaš i Mirjana Čagalj, potpredsjednica HGK. 

- Došle smo rano ujutro kupiti narcise i pružiti potporu našim sugrađankama koje se bore s ovom opakom bolesti, ali u prvom redu istaknuti važnost prevencije, odnosno redovitih liječničkih pregleda kako bi se moglo na vrijeme reagirati - kazala je Mirjana Čagalj. 

Prikupljeni novac ide u svrhu rada savjetovališta 'Mogućnost drugog mišljenja' kojemu je cilj omogućiti stručno informiranje o procesu terapije i postoperativne rehabilitacije.

Vaša reakcija na temu