Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Dan otvorenih vrata: Pitajte ljekarnika što trebate znati o gripi

Dan otvorenih vrata: Pitajte ljekarnika što trebate znati o gripi

Savjet se može potražiti u svim ljekarnama tvrtke Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije

Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije danas, 30. listopada, ima 'dan otvorenih vrata' u svim svojim ljekarnama. Tom će se prigodom moći savjetovati sa svojim magistrima farmacije, saznati sve o gripi i cijepljenju protiv gripe, uz posebno pripremljenu edukativnu brošuru kreiranu od magistara farmacije iz Sekcije za javno ljekarništvo HFD-a u suradnji s liječnicima obiteljske medicine (KoHOM) i stručnjacima za gripu s Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i autorima portala Gripa.hr.

Tema ovogodišnjeg 11. hrvatskog dana ljekarni je 'Što trebate znati o gripi - pitajte svog ljekarnika' s ciljem podizanja svijesti o dobrobiti cijepljenja, kao najučinkovitijeg načina sprječavanja obolijevanja od gripe te podučavanja građana o ispravnom liječenju ove sezonske bolesti, koja se često neopravdano liječi antibioticima.

Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije priključila se ovom programu u organizaciji HFD-a i HLJK, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva RH.



Vaša reakcija na temu