Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Danijel Kukoč dobio jaku podršku u utrci za šefa županijskog SDP-a, a smatra da Bernardić nije dobro rješenje za stranku

Danijel Kukoč dobio jaku podršku u utrci za šefa županijskog SDP-a, a smatra da Bernardić nije dobro rješenje za stranku

Lider treba dovesti rejting stranke na preko 30 posto, smatram da je vidljivo da sadašnje vodstvo na čelu s predsjednikom to nije u stanju

Županijski vijećnik, bivši ravnatelj Eko agencije Kaštelanski zaljev Danijel Kukoč objavio je kandidaturu za predsjednika SDP-a Splitsko-dalmatinske županije. Uz podršku gradonačelnice Supetra Ivane Marković, gradonačelnika Trogira Ante Bilića, te načelnika Bola i Gradaca Tihomira Marinkovića te Matka Burića, jedna od glavnih poruka je da budući predsjednik treba gledati probleme iz Dalmacije i za Dalmaciju, a ne da mu je fokus u Zagrebu i Bruxellesu.

Ove su riječi izgovorili gradonačelnici i načelnici, dok je Kukoč prisnažio da je njegova adresa splitska i da nema namjeru odlaziti na druge pozicije.

Jasno je da su ove riječi izgovorene na račun Ranka Ostojića, ali na upit medija Kukoč je kazao da ne mora biti nužno njemu, da se još netko može kandidirati.

- Okupili smo snažan tim, da ukažemo na mnogobrojne probleme, okupljen oko projektnih tema, a ne oko tabora i šalabahter demokracije što je stranku u posljednje vrijeme rasturilo - kazao je Kukoč i dodao da je na kraju s takvim timom cilj svrgnuti trgovačku koaliciju na vlasti u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Kukoč, dodajmo, figurira kao kandidat za koga navija aktualni predsjednik splitsko-dalmatinskih socijaldemokrata Arsen Bauk. Ili preciznije, između Ostojića i Kukoča, izabrao bi potonjega.

Upitan je Kukoč kakvo je njegovo mišljenje o predsjedniku stranke Davoru Bernardiću.

- Moj je stav da lider treba okupljati i dovesti rejting stranke na preko 30 posto, smatram da je vidljivo da sadašnje vodstvo na čelu s predsjednikom to nije u stanju - odgovorio je Kukoč. 

Vaša reakcija na temu