Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Dubravec Davor Bernardić želi raspustiti vodstvo splitskog SDP-a

Davor Bernardić želi raspustiti vodstvo splitskog SDP-a

Šef stranke namjerava za povjerenika staviti 'svoga' čovjeka Rajka Ostojića

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić sprema se raspustiti predsjednika, Predsjedništvo i Gradski odbor splitskih socijaldemokrata. Namjeravao je i danas to napraviti, ali kako je ta točka 'razno' bila posljednjih desetak minuta sjednice Predsjedništva, o tome će se odlučivati, izgledno je, sljedeći put.

Bernardić namjerava za povjerenika staviti 'svoga' čovjeka, Rajka OstojićaNa sjednici su se toj odluci, kako doznajemo, suprotstavili Bojan Glavašević i Zlatko Komadina.

Bernardić se sprema na sličan potez zbog kojeg je kritizirao Zorana Milanovića. Tim gore što se izbori u splitskim socijaldemokratima očekuju najdalje u rujnu. Radi li se o Bernardićevom pokušaju eliminacije 'nepoželjnih' prije nego što socijaldemokrati još glasnije ustanu protiv njega?

Vaša reakcija na temu