Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Davor Matijević: Kako izgleda kad nas HDZ časti

Davor Matijević: Kako izgleda kad nas HDZ časti

Gledajući ovakav razvoj događaja iznimno mi je drago da gradonačelnik nije odrastao slušajući Rolling Stonese

Niti 15 dana nakon koncerta, Splićani još ne znaju koliko ih je zapravo koštao koncert grupe Simple Minds. Već dva tjedna svi iščekujemo kad će nam gradonačelnik slavodobitno objaviti tko je koncert platio i koliko nas je to sve skupa koštalo. Jasno mi je da sve ima svoju cijenu pa tako i slušanje benda koji je svoj vrhunac doživio 80-ih godina prošlog stoljeća, ali bilo bi jako zgodno kad bi nas gradonačelnik što prije obavijestio koliko je to koštalo Grad Split, tj. koliko smo to mi platili - poručio je tajnik splitskog SDP-a Davor Matijević.

Referirajući se na tekst Dalmatinskog portala, Matijević je kazao da smo, nakon što dva tjedna obećavaju sponzore, jučer otkrili i prvog dobitnika. Ili gubitnika.

- Riječ je o Turističkoj zajednici grada Splita koja je uplatila 600.000 kuna. Naivno sam se ponadao da će sponzori biti neke privatne tvrtke koje su poželjele sudjelovati u dovođenju ovog benda, ali očito će ceh opet plaćati samo oni koji se djelomično ili potpuno oslanjaju na proračun Grada Splita. Koga će sad iz rukava izvući, DMC? Neku drugu gradsku tvrtku? Nepotrebno i sve skupa ipak preskupo, ali gledajući ovakav razvoj događaja iznimno mi je drago da gradonačelnik nije odrastao slušajući Rolling Stonese. Zamislite koliko bi samo čekali da se nađu sponzori za takav događaj...

SDP-ov čelnik Gradskog kotara Blatine-Škrape u Facebook objavi naslovljenoj 'Kako izgleda kad nas HDZ časti' još je dodao:

- I kad vam opet, dragi moji sugrađani, ova gradska vlast ponudi neki novi koncert, odite obavezno na njega, naručite pjesmu, poslije posjetite band u backstage i tražite da vas izvođači zabavljaju do dugo u noć. Ipak ćete ih na kraju, na ovaj ili onaj način, vi platiti...

Vaša reakcija na temu