Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonio Miše DHMZ JAVLJA Cijela Hrvatska sutra pod žutim upozorenjem

DHMZ JAVLJA Cijela Hrvatska sutra pod žutim upozorenjem

Donosimo prognozu

DHMZ je objavio prognozu za sutra. Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Ponegdje kiša, uglavnom u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a lokalno krajem dana može biti izraženijih pljuskova uz grmljavinu te obilniju oborinu. 

Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni, na istoku mjestimice s jakim udarima, a ponegdje na zapadu i sjeveroistočni. Na Jadranu slabo i umjereno, mjestimice jako, moguće i olujno jugo. 

Najniža jutarnja temperatura između 9 i 14, na Jadranu od 14 do 19 °C. Najviša dnevna temperatura od 20 do 25 °C, ponegdje u Gorskoj Hrvatskoj malo niža.


foto: DHMZ

Vaša reakcija na temu