Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DIVLJALI OD SOLINA DO DICMA Maloljetnici bježali policiji i oštetili im dva auta

DIVLJALI OD SOLINA DO DICMA Maloljetnici bježali policiji i oštetili im dva auta

Pozvana je liječnička pomoć jednom od njih, ali je on odbio daljnju liječničku obradu

Policija je jučer os Solina do Dicma ganjala dvojicu maloljetnika u Golfu od kojih je jedan vozilo bez položenog vozačkog, a drugi je imao pola grama amfetamina. Pokušali su ih zaustaviti oko 1 sat u Ulici don Frane Bulića u Solinu ali se vozač odbio zaustaviti.

- U pokušaju zaustavljanja vozila, vozač je vozilom udario i oštetio dva službena policijska vozila, nastavljajući s obijesnom vožnjom do Dicma, gdje je vozilom probio metalnu ogradu, a nakon toga nastavio vožnju i udario u zemljani nasip. Po zaustavljanju, iz vozila su pobjegle dvije osobe, koje su policijski službenici ubrzo pronašli, te uz uporabu sredstava prisile priveli u službene prostorije - kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije. 

Nakon što su ih uhvatili utvrdili su da se radi o dvojici 17-godišnjaka, i da se na Golfu nalaze nepripadajuće registarske oznake. Pozvana je liječnička pomoć jednom od 17-godišnjaka, koji je odbio daljnju liječničku obradu. Ostali sudionici događaja nisu ozlijeđeni. U tijeku je kriminalističko istraživanje. 

Vaša reakcija na temu